Лупа електроничарска мала

 

Технички спецификации: Трета рака со лупа 2 диоптери АЕ-10Р Материјал на леќа: стакло

490.00 ден

:
КОД: 430358. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Трета рака со лупа 2 диоптери АЕ-10Р
  • Материјал на леќа: стакло

Други производи