Маус A4TECH OP-720 PS2

 

Технички спецификации: 8-in-one software Precision optical sensor works on most surfaces PS2 port

240.00 ден

:
КОД: 699914. Категорија: .

Технички спецификации:

  • 8-in-one software
  • Precision optical sensor
  • works on most surfaces
  • PS2 port

Други производи