Маус wireless Gembird

 

Технички спецификации: Wireless optical mouse 4-button wireless optical mouse with USB Nano-receiver Model MUSW-4B-04-BG Colour grey USB port

330.00 ден

:
КОД: 104111. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Wireless optical mouse
  • 4-button wireless optical mouse with USB Nano-receiver
  • Model MUSW-4B-04-BG
  • Colour grey
  • USB port

Други производи