Микрофон Natec

 

Технички спецификации: Omnidirectional microphone Cloth cable Angle adjustment On/off switch

290.00 ден

:
КОД: 121712. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Omnidirectional microphone
  • Cloth cable
  • Angle adjustment
  • On/off switch

Други производи