Микрофон Trevi EM24 Dinamico

 

Технички спецификации: Sensibility 76dB 3dB at 1KHz Impedance 600ohm Frequensy response 80-12000Hz

590.00 ден

:
КОД: 011000. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Sensibility 76dB 3dB at 1KHz
  • Impedance 600ohm
  • Frequensy response 80-12000Hz

Други производи