Пиштол на силиконски стапчиња 30W (тенки)

 

Технички спецификации: Напон: 220 – 240 V ~ 50 Hz Моќност: 30W Дијаметар на стапчиња: 5mm тенки Идеален за лепење, поправки, изолации Тежина: 0.25 kg

320.00 ден

:
КОД: 963466. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Напон: 220 – 240 V ~ 50 Hz
  • Моќност: 30W
  • Дијаметар на стапчиња: 5mm тенки
  • Идеален за лепење, поправки, изолации
  • Тежина: 0.25 kg

Други производи