Пиштол на силиконски стапчиња 60W

 

Технички спецификации: Напон: 220 – 240 V ~ 50 Hz Моќност: 60W Дијаметар на стапчиња: 11.5mm Идеален за лепење, поправки, изолации Тежина: 0.25 kg

350.00 ден

:
КОД: 963465. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Напон: 220 – 240 V ~ 50 Hz
  • Моќност: 60W
  • Дијаметар на стапчиња: 11.5mm
  • Идеален за лепење, поправки, изолации
  • Тежина: 0.25 kg

Други производи