Полнач за мобилни телефони 2.4А GoMulti-Blue

 

Технички спецификации: Боја: Сина Два приклучока за полнење до 2.4A и плус не го губите вашиот штекер. Излезен напон: 5V-DC Излезна струја: 2.4A - Fast Charge Влезен напон: (100-240)V-AC Заштита за деца 6 години гаранција

630.00 ден

 : 
КОД: 033729. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Боја: Сина
  • Два приклучока за полнење до 2.4A и плус не го губите вашиот штекер.
  • Излезен напон: 5V-DC
  • Излезна струја: 2.4A – Fast Charge
  • Влезен напон: (100-240)V-AC
  • Заштита за деца
  • 6 години гаранција

Други производи