Полнач за мобилни телефони 2.4А SAS GoMini-White

 

Технички спецификации: Боја: Бела Два приклучока за полнење на мобилни или таблети со SMART чип кој при полнење на два уреда ја детектира пославата батерија и со поголем интензитет ја полни прво неа до 2.4A. Излезен напон: 5V-DC Излезна струја: 2.4A - Fast Charge with smart chip Влезен напон: (100-240)V-AC 2 години гаранција

820.00 ден

Технички спецификации:

  • Боја: Бела
  • Два приклучока за полнење на мобилни или таблети со SMART чип кој при полнење на два уреда ја детектира пославата батерија и со поголем интензитет ја полни прво неа до 2.4A.
  • Излезен напон: 5V-DC
  • Излезна струја: 2.4A – Fast Charge with smart chip
  • Влезен напон: (100-240)V-AC
  • 2 години гаранција

Други производи