Полнач за мобилни телефони 3.4А SAS GoTravel-Black

 

Технички спецификации: Боја: Црна Три приклучока за полнење на мобилни или таблети со SMART чип кој при полнење на три уреда ја детектира пославата батерија и со поголем интензитет ја полни прво неа до 2.4A. Излезен напон: 5V-DC Излезна струја: 3.4A - Fast Charge with smart chip Влезен напон: (100-240)V-AC 6 години гаранција

1,050.00 ден

Технички спецификации:

  • Боја: Црна
  • Три приклучока за полнење на мобилни или таблети со SMART чип кој при полнење на три уреда ја детектира пославата батерија и со поголем интензитет ја полни прво неа до 2.4A.
  • Излезен напон: 5V-DC
  • Излезна струја: 3.4A – Fast Charge with smart chip
  • Влезен напон: (100-240)V-AC
  • 6 години гаранција

Други производи