Пумпа за одлемување SR SH-817

 

Технички спецификации: Solomon SR-817B - Вакум пумпа за одлемување со метално куќиште. Главното тело е изработено од алуминиум, додека од надворешната страна е обложено со специјален метал за полесна манипулација, врвот е променлив. Тежина: 84gr.

315.00 ден

:
КОД: 090114. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Solomon SR-817B – Вакум пумпа за одлемување со метално куќиште.
  • Главното тело е изработено од алуминиум, додека од надворешната страна е обложено со специјален метал за полесна манипулација, врвот е променлив.
  • Тежина: 84gr.

Други производи