Сет за лемење ZD-920B

 

Технички спецификации: ZD-920B - Комлет алатки за лемење. Содржина на комплетот: 30W леткум Држач за леткум Вакуум пумпа за одлемување Калај Резервен врв за лемење Резервен врв за вакуум пумпа

1,190.00 ден

:
КОД: 090301. Категорија: .

Технички спецификации:

ZD-920B – Комлет алатки за лемење.

Содржина на комплетот:

  • 30W леткум
  • Држач за леткум
  • Вакуум пумпа за одлемување
  • Калај
  • Резервен врв за лемење
  • Резервен врв за вакуум пумпа

Други производи