Сет тастатура и глушец A4TECH FG1010

 

Технички спецификации: 2,4G Power-Saving Wireless Desktop set

1,090.00 ден

:
КОД: 943512. Категорија: .

Технички спецификации:

  • 2,4G Power-Saving Wireless Desktop set

Други производи