Силиконски стапчиња 1/5 Дебели проѕирни

 

Технички спецификации: Силикон/Пластика Должина 33cm

90.00 ден

:
КОД: 000616. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Силикон/Пластика
  • Должина 33cm

Други производи