Супер лепак густ 20мл.-Force807

 

Технички спецификации: Густ (гел) секундарен лепак Содржина 20мл.

110.00 ден

:
КОД: 433088. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Густ (гел) секундарен лепак
  • Содржина 20мл.

Други производи