Супер лепак средно густ 20мл.-Force805

 

Технички спецификации: Средно густ секундарен лепак Содржина 20мл.

110.00 ден

:
КОД: 433087. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Средно густ секундарен лепак
  • Содржина 20мл.

Други производи