SAS Термособирачко црево 10-5mm 1m.

 

Технички спецификации: Димензија 10 мм.-5 мм. Должина 1м.

80.00 ден

:
КОД: 135636. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Димензија 10 мм.-5 мм.
  • Должина 1м.

Други производи