SAS Tермособирачко црево 20-10mm 1m.

 

Технички спецификации: Димензија 20 мм.-10 мм. Должина 1м.

120.00 ден

:
КОД: 135643. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Димензија 20 мм.-10 мм.
  • Должина 1м.

Други производи