SAS Термособирачко црево 3.2mm – 1.6mm

 

Технички спецификации: Димензија 3.2 мм.-1.6 мм. Должина 1м.

70.00 ден

:
КОД: 135605. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Димензија 3.2 мм.-1.6 мм.
  • Должина 1м.

Други производи