SAS Термособирачко црево 6-3mm 1m.

 

Технички спецификации: Димензија 6 мм.-3 мм. Должина 1м.

60.00 ден

:
КОД: 135629. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Димензија 6 мм.-3 мм.
  • Должина 1м.

Други производи