Трафо за ЛЕД панел 12W

 

Технички спецификации: Јачина: 12W Напон на работа: AC85-265V Материјал: Пластика

160.00 ден

:
КОД: 000267. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Јачина: 12W
  • Напон на работа: AC85-265V
  • Материјал: Пластика

Други производи