Трафо за ЛЕД панел 18W

 

Технички спецификации: Јачина: 18W Напон на работа: AC85-265V Материјал: Пластика

170.00 ден

:
КОД: 000268. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Јачина: 18W
  • Напон на работа: AC85-265V
  • Материјал: Пластика

Други производи