Трафо за ЛЕД панел 24W

 

Технички спецификации: Јачина: 24W Напон на работа: AC85-265V Материјал: Пластика

180.00 ден

:
КОД: 000269. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Јачина: 24W
  • Напон на работа: AC85-265V
  • Материјал: Пластика

Други производи