Фиока за чување пари – Голема

 

Технички спецификации: Овозможува безбедно чување на парите. Погодна при работа со повеќе посебни оддели за банкноти и метални пари. Можност за поврзување со фискална каса и принтер Димензии 41 x 41.5 x 11 цм 8 прегради за монети и 5 за банкноти

3,390.00 ден

:
Категорија: .
Технички спецификации:
  • Овозможува безбедно чување на парите.
  • Погодна при работа со повеќе посебни оддели за банкноти и метални пари.
  • Можност за поврзување со фискална каса и принтер
  • Димензии 41 x 41.5 x 11 цм
  • 8 прегради за монети и 5 за банкноти

Други производи