Фиока за чување пари – Средна

 

Технички спецификации: Овозможува безбедно чување на парите. Погодна при работа со повеќе посебни оддели за банкноти и метални пари. Можност за поврзување со фискална каса и принтер Димензии 40,5 x 33 x 10 цм 5 прегради за монети и 4 за банкноти

2,890.00 ден

:
Категорија: .
Технички спецификации:
  • Овозможува безбедно чување на парите.
  • Погодна при работа со повеќе посебни оддели за банкноти и метални пари.
  • Можност за поврзување со фискална каса и принтер
  • Димензии 40,5 x 33 x 10 цм
  • 5 прегради за монети и 4 за банкноти

Други производи