Провлекувач на кабли Ф3mm 20m

 

Технички спецификации: Мин.радиус на виткање 80мм. Дијаметар на цевки: ∅ макс.16мм. Сила на пукање 300кг. Макс.влечење 150кг. Должина 20м. Засилен капак со специјален состав кој го олеснува врзувањето на каблите Фиксни додатоци кои ја овозможуваат инфилтрацијата низ цевките. Можност за додавање на поголема должина

500.00 ден

Повеќе инфо

:
КОД: 001926. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Мин.радиус на виткање 80мм.
  • Дијаметар на цевки: ∅ макс.16мм.
  • Сила на пукање 300кг.
  • Макс.влечење 150кг.
  • Должина 20м.
  • Засилен капак со специјален состав кој го олеснува врзувањето на каблите
  • Фиксни додатоци кои ја овозможуваат инфилтрацијата низ цевките.
  • Можност за додавање на поголема должина

Други производи