Провлекувач на кабли Ф4mm 20m

 

Технички спецификации: Мин.радиус на виткање 80мм. Дијаметар на цевки: ∅ макс.23мм. Сила на пукање 400кг. Макс.влечење 200кг. Должина 20м. Засилен капак со специјален состав за одлично врзување на каблите Заменливи додатоци за полесна употреба и поголема ефикасност во работата во зависност од потребите Можност за додавање на поголема должина

950.00 ден

Повеќе инфо

:
КОД: 002077. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Мин.радиус на виткање 80мм.
  • Дијаметар на цевки: ∅ макс.23мм.
  • Сила на пукање 400кг.
  • Макс.влечење 200кг.
  • Должина 20м.
  • Засилен капак со специјален состав за одлично врзување на каблите
  • Заменливи додатоци за полесна употреба и поголема ефикасност во работата во зависност од потребите
  • Можност за додавање на поголема должина

Други производи