Провлекувач на кабли Ф4mm 5m

 

Технички спецификации: Дебелина 4mm Должина 5m.

330.00 ден

Повеќе инфо

:
КОД: 002046. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Дебелина 4mm
  • Должина 5m.

Други производи