Широк селотејп 100м. проѕирен

 

Технички спецификации: Боја проѕирна Должина 100м.

80.00 ден

:
КОД: 000196. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Боја проѕирна
  • Должина 100м.

Други производи