Широк селотејп 60м. проѕирен

 

Технички спецификации: Боја проѕирна Должина 60м.

50.00 ден

:
КОД: 000194. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Боја проѕирна
  • Должина 60м.

Други производи