𝐛𝐞𝐥𝐤𝐢𝐧 Сет за полнење на мобилен телефон

 

Сетот содржи: адаптер на 220V адаптер за во автомобил на 5V кабел microUSB со должина од 1.2м  

490.00 ден

Сетот содржи:

  • адаптер на 220V
  • адаптер за во автомобил на 5V
  • кабел microUSB со должина од 1.2м

 

Други производи