𝐛𝐞𝐥𝐤𝐢𝐧 Car stereo кабел

 

Технички спецификации: AUX Кабел за поврзување на телефонот со радиото во автомобилот Должина 0,9м Боја црна

150.00 ден

Технички спецификации:

  • AUX Кабел за поврзување на телефонот со радиото во автомобилот
  • Должина 0,9м
  • Боја црна

Други производи