Bluetooth USB Dongle V2.0

 

Технички спецификации: Bluetooth USB Dongle V2.0 Поврзете ги сите ваши уреди bluetooth со вашиот компјутер преку овој уред.

190.00 ден

:
КОД: 038940. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Bluetooth USB Dongle V2.0
  • Поврзете ги сите ваши уреди bluetooth со вашиот компјутер преку овој уред.

Други производи