Cinol Паста 80гр.

 

Технички карактеристики: Содржина 80гр. Наменета за меко лемење на бакарни жици Не содржи киселини  

110.00 ден

:
КОД: 305257. Категорија: .

Технички карактеристики:

  • Содржина 80гр.
  • Наменета за меко лемење на бакарни жици
  • Не содржи киселини

 

Други производи