Evik Гума за извлекување на провлекувачи

 

Технички карактеристики: Округла форма За дијаметар за кабел: 4-8mm. Ротирање на главата

350.00 ден

:
КОД: 019259. Категорија: .

Технички карактеристики:

  • Округла форма
  • За дијаметар за кабел: 4-8mm.
  • Ротирање на главата

Други производи