Evik Провлекувач на каб. ɸ3mm. 50m.

 

Технички спецификации: Мин.радиус на виткање 150мм. Сила на пукање 700кг. Макс. влечење: 100-120Kg Должина: 50м Дијаметар на цевки:∅ макс. 16-40мм. Метален кафез за складирање и транспорт Идеални за гипс картон Можност за додавање на поголема должина Рачка за држење

7,490.00 ден

:
КОД: 024291. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Мин.радиус на виткање 150мм.
  • Сила на пукање 700кг.
  • Макс. влечење: 100-120Kg
  • Должина: 50м
  • Дијаметар на цевки:∅ макс. 16-40мм.
  • Метален кафез за складирање и транспорт
  • Идеални за гипс картон
  • Можност за додавање на поголема должина
  • Рачка за држење

Други производи