Evik Провлекувач на каб. ɸ4,5mm. 40m.

 

Технички спецификации: Мин.радиус на виткање 310мм. Сила на пукање 1,100кг. Кривина: 90мм Дијаметар на цевки:.∅ макс. 40-60мм Макс. влечење: 170Kg Должина: 40м Тежина: 3кг Специјализирани за инсталации на индустриски објекти Метален навој со вградена кочница за лесна и брза употреба

9,990.00 ден

:
КОД: 033910. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Мин.радиус на виткање 310мм.
  • Сила на пукање 1,100кг.
  • Кривина: 90мм
  • Дијаметар на цевки:.∅ макс. 40-60мм
  • Макс. влечење: 170Kg
  • Должина: 40м
  • Тежина: 3кг
  • Специјализирани за инсталации на индустриски објекти
  • Метален навој со вградена кочница за лесна и брза употреба

Други производи