Game Pad Scorpion Marvo GT-006

 

Технички спецификации: Usb Game Pad for PC 2 мини рачки Ергономски дизајн Ефекти со вибрации Без потреба за инсталација

290.00 ден

:
КОД: 902738. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Usb Game Pad for PC
  • 2 мини рачки
  • Ергономски дизајн
  • Ефекти со вибрации
  • Без потреба за инсталација

Други производи