GMB Gaming Mousepad L

 

Технички спецификации: Големина XL ( 400мм. х  450мм.) Материјал: природна гумена пена Дебелина 3мм. Боја црна

270.00 ден

:
КОД: 086196. Категорија: .
Технички спецификации:

  • Големина XL ( 400мм. х  450мм.)
  • Материјал: природна гумена пена
  • Дебелина 3мм.
  • Боја црна

Други производи