GMB Gaming Mousepad M

 

Технички спецификации: Големина XL ( 250мм. х  350мм.) Материјал: природна гумена пена Дебелина 3мм. Боја црна

180.00 ден

:
КОД: 086202. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Големина XL ( 250мм. х  350мм.)
  • Материјал: природна гумена пена
  • Дебелина 3мм.
  • Боја црна

Други производи