GMB Gaming Mousepad XL

 

Технички спецификации: Големина XL ( 350мм. х  900мм.) Материјал: природна гумена пена Дебелина 3мм. Боја црна

450.00 ден

:
КОД: 090995. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Големина XL ( 350мм. х  900мм.)
  • Материјал: природна гумена пена
  • Дебелина 3мм.
  • Боја црна

Други производи