LONIO Полнач за мобилен

 

Прилагодлив полнач за телефон 2 Usb порти , можност за полнење на два уреди во исто време Брзо полнење

550.00 ден

  • Прилагодлив полнач за телефон
  • 2 Usb порти , можност за полнење на два уреди во исто време
  • Брзо полнење

Други производи