Maxell Слушалки

 

Технички спецификации: Stereo earphones Frequency response 20Hz-20kHz Driver 15mm. Microphone Colour white

220.00 ден

:
КОД: 719111. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Stereo earphones
  • Frequency response 20Hz-20kHz
  • Driver 15mm.
  • Microphone
  • Colour white

Други производи