Маус Logitech M185

 

Технички спецификации Resolution (dpi): 800 dpi Buttons: 3 buttons, 1 wheel Interface: Nano USB wireless reciever Reliable wireless, no dropout or delays

1,050.00 ден

Количина:
:
КОД: 027282. Категорија: .

Технички спецификации

  • Resolution (dpi): 800 dpi
  • Buttons: 3 buttons, 1 wheel
  • Interface: Nano USB wireless reciever
  • Reliable wireless, no dropout or delays

Други производи