Mousepad Scorpion Gaming G5

 

Технички спецификации:  Изработен од структура на материјал со висока густина за најдобра контрола на глушецот Гумирана основа Димензии 298х230х3мм.

250.00 ден

:
КОД: 905999. Категорија: .

Технички спецификации:

  •  Изработен од структура на материјал со висока густина за најдобра контрола на глушецот
  • Гумирана основа
  • Димензии 298х230х3мм.

Други производи