PC Конфигурација i3/4GB/120GB SSD

 

Refurbished PC configuration - Технички спецификации: Процесор - Intel® Core™ i3-2120 (3M Cache, 3.30 GHz) РАМ - 4GB RAM DDR3 Хард Диск - 120GB SSD (Нудиме можност за доплата за надограба/промена SSD/HDD) Графичка карта - Intel® HD Graphics (можност за додавање графичка карта по желба) Oптички уред Гаранција 12 месеци.

9,900.00 ден

Количина:
Количина:

Refurbished PC configuration – Технички спецификации:

  • Процесор – Intel® Core™ i3-2120 (3M Cache, 3.30 GHz)
  • РАМ – 4GB RAM DDR3
  • Хард Диск – 120GB SSD (Нудиме можност за доплата за надограба/промена SSD/HDD)
  • Графичка карта – Intel® HD Graphics (можност за додавање графичка карта по желба)
  • Oптички уред
  • Гаранција 12 месеци.

Други производи