PCE утичница профи гумена (F) црна

 

Технички спецификации: Заштита IP44 Гумена 2.5мм

170.00 ден

:
КОД: 004347. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Заштита IP44
  • Гумена
  • 2.5мм

Други производи