Напојувачки кабел PC186-ML12

 

Технички спецификации PC-186-ML12 VDE-approved molded power cord German (Schuko) plug power cord 6ft bulk packing VDE-approved, molded, high quality

190.00 ден

:
КОД: 031936. Категорија: .

Технички спецификации

  • PC-186-ML12 VDE-approved molded power cord
  • German (Schuko) plug power cord 6ft bulk packing
  • VDE-approved, molded, high quality

Други производи