Напојувачки кабел – Power Cord PC-184/2

 

Технички спецификации PC-184/2 power cord Напојувачки кабел за касетофон, лаптоп..

105.00 ден

:
КОД: 026970. Категорија: .

Технички спецификации

  • PC-184/2 power cord
  • Напојувачки кабел за касетофон, лаптоп..

Други производи