SAS женска утичница 1.5mm

 

Технички спецификации: Женска утичница За 1.5mm пресек на кабел Изработен од пластика со висока јачина Боја бела

95.00 ден

:
КОД: 046415. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Женска утичница
  • За 1.5mm пресек на кабел
  • Изработен од пластика со висока јачина
  • Боја бела

Други производи